Σχετικά με εμάς

Προφίλ:

Στη Φαίδων Α.Ε λειτουργούμε πάντα με τις σταθερές μας αξίες και το ίδιο πάθος και ενθουσιασμό που βάλαμε στην δημιουργία του πρώτου μας μπισκότου. Οι άνθρωποί μας και η στήριξη των συνεργατών μας είναι πηγή δύναμης για να συνεχίσουμε την ανοδική μας πορεία.
Τα προϊόντα «Φαίδων» βρίσκονται σε όλες τις μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ της Ελληνικής αγοράς, καθώς και σε μικρότερα καταστήματα, περίπτερα, μίνι μάρκετ και αυτόματους πωλητές σε όλη την χώρα.
Επιπλέον διαθέτουμε δυναμική παρουσία στο διεθνές περιβάλλον, καθώς εξάγουμε σε 13 χώρες στην Ευρώπη, ΗΠΑ, Καναδά και Αυστραλία.

Στόχος-Όραμα:

 

Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρηθεί αναλλοίωτη η παρουσία της ΦΑΙΔΩΝ στην Ελληνική αγορά, διατηρώντας πάντοτε σταθερές τις αξίες, τις γεύσεις και την ποιότητα μας. Η βασική μας φιλοσοφία που επιδιώκουμε να διατηρηθεί είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.
Στρατηγικός μας στόχος για τα επόμενα χρόνια είναι το άνοιγμα νέων αγορών σε στέρεες βάσεις, και η εδραίωση της ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. στο διεθνές υπόβαθρο.

 

Παραγωγή:

Οι εγκαταστάσεις μας διαθέτουν 10 υπερσύγχρονες και πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής, ώστε να μπορούμε να ανταποκριθούμε στην κάθε σας ανάγκη.
Η σταθερή, υψηλή προσφερόμενη ποιότητα και αξία είναι αυτό που μας χαρακτηρίζει, γι’αυτό η παραγωγή μας συμμορφώνεται σύμφωνα με τα πρότυπα του BRC, του IFS και του ISO 22000.
Espa Banner
Espa Banner