ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. - Η Ιστορία Μας


Η βιομηχανία ζαχαροπλαστικής ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. είναι μια επιχείρηση με ιστορία πάνω από 50 χρόνια.
Σαν νομική μορφή υπάρχει από το 1971, ενώ και από παλαιότερα ο δυο συνέταιροι δραστηριοποιούνταν προσωπικά στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής.


Η ΦΑΙΔΩΝ παράγει όλα αυτά τα χρόνια μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων ζαχαροπλαστικής, έχοντας πελάτες της σχεδόν όλες τις αλυσίδες σουπερμάρκετ, πάρα πολλά μικρά καταστήματα τροφίμων, αρτοποιεία και εταιρίες μαζικής εστίασης, χρησιμοποιώντας ένα ευρύ δίκτυο εμπόρων-διανομέων κατανεμημένων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.


Η φιλοσοφία που είχε πάντα η ΦΑΙΔΩΝ την έχει κατατάξει ανάμεσα στις πιο δυναμικές και σημαντικές εταιρίες στον κλάδο της βιομηχανίας αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής. Οι συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων και στις εξαγωγές δείχνουν πως η ΦΑΙΔΩΝ - παρόλα τα πολλά χρόνια ύπαρξής της - δεν παραμένει στάσιμη και επιδιώκει τη διαρκή εξέλιξη με σκοπό την παροχή των προϊόντων της στον καταναλωτή με τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό τιμής και ποιότητας.
Ποιοτικός έλεγχος - Συστήματα διάσφαλισης ποιότητας


Η "ΦΑΙΔΩΝ" εφαρμόζει λεπτομερώς τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS, BRC, ISO 22000 και ISO 9001:2000. Η καλή εφαρμογή και τήρηση των συστημάτων ποιότητας πιστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV.

iso certified company
tuv certt en iso 9001
Copyright 2017 © Fedon.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis