ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε. - Βιομηχανία ΖαχαροπλαστικήςΗ «ΦΑΙΔΩΝ Α.Ε.» έχοντας σαν βασικό προσανατολισμό την ποιότητα, σε συνδυασμό με την επενδυτική κουλτούρα που διαθέτει, προσπαθεί πάντα να πρωτοπορεί στην αγορά της βιομηχανικής ζαχαροπλαστικής.


Στο εργοστάσιο της εταιρίας στη Νέα Σάντα Κιλκίςσε στεγασμένο χώρο 17.000 τ.μ, χρησιμοποιώντας σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μεγάλης παραγωγικής δυνατότητας, παράγεται μια σειρά προϊόντων ακολουθώντας τις προδιαγραφές των συστημάτων διασφάλισης ποιότητας I.F.S. (International Food Standard), B.R.C. (British RetailConsortium), H.A.C.C.P, ISO 22000: 2005 και ISO 9001:2000.


Η «ΦΑΙΔΩΝ.» παράγει παραδοσιακά βουτήματα, κουλούρια βουτύρου απλά και γεμιστά με πραλίνα σε διάφορες γεύσεις καθώς και νηστίσιμα ή χωρίς γλουτένη, διαφόρων τύπων κριτσίνια, πτιφουρ με μαρμελαδα ή κρέμα, κεράσματα σοκολάτας, γλυκά σνακ, πίτες Πάστα Φλώρα, καρύδες και μηλόπιτες, τσουρέκια μικρά, μεγάλα και Πασχαλινά, κέικ, σιροπιαστά, καθώς και τα Χριστουγεννιάτικα μελομακάρονα, κουραμπιέδες και βασιλόπιτες.


Τα προϊόντα της απευθύνονται τόσο στις μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις λιανεμπορίου, συνεργαζόμενη με όλες τις αλυσίδες Σουπερ Μάρκετ, καθώς επίσης και σε πάρα πολλά αρτοζαχαροπλαστεία και μικρά καταστήματα τροφίμων.


Επίσης, σε ειδικές ατομικές συσκευασίες τα προϊόντα της απευθύνονται και στην αγορά μαζικής εστίασης (HO.RE.CA)


Η «ΦΑΙΔΩΝ» επιδεικνύει έντονη εξωστρέφεια. Έτσι δραστηριοποιείται εμπορικά σε αρκετές χώρες, εξάγοντας στις Η.Π.Α., Καναδά, Μ. Βρετανία, Γερμανία, Ιταλία, Κίνα, Ιαπωνία, την Κύπρο και τις χώρες των Βαλκανίων.

Η βασική φιλοσοφία της διοίκησης της «ΦΑΙΔΩΝ» είναι η παραγωγή ποιοτικών προϊόντων στην καλύτερη δυνατή τιμή.


Αυτό γίνεται πάντα με απόλυτο σεβασμό των θεμάτων που αφορούν στην υγιεινή και ασφάλεια των προϊόντων που παράγει και διαθέτει στην αγορά.
Ποιοτικός έλεγχος - Συστήματα διάσφαλισης ποιότητας


Η "ΦΑΙΔΩΝ" εφαρμόζει λεπτομερώς τα συστήματα διασφάλισης ποιότητας IFS, BRC, ISO 22000 και ISO 9001:2000. Η καλή εφαρμογή και τήρηση των συστημάτων ποιότητας πιστοποιήθηκαν από τον αρμόδιο γερμανικό φορέα πιστοποίησης TUV.

iso certified company
tuv certt en iso 9001
Copyright 2017 © Fedon.gr | Κατασκευή Ιστοσελίδων - Istopolis